• Fredensborg Skole

786Nyheder 4 Nyt fra...

Fejring af skolepatrulje-eleverne

Nyhed billede
D. 30.01.19 har vi haft besøg af Nordsjællands Politi og en repræsentant fra Fredensborg Kommunes trafikafdeling.
Anledningen var, at det i denne uge ifølge DMI er den uge, hvor vejret er værst i Danmark. Det er koldt, mørkt, det blæser og regner eller sner.
Det er derfor ikke altid lige sjovt at være skolepatrulje, og derfor blev de gode skolepatrulje-elever i dag (og i resten af Danmark) anerkendt for deres store arbejde.
Samtidig var der uddeling af reflekser til de yngre elever, og sågar også til en dreng, som kom forbi skolen og begynder hos os i 0. klasse til sommer.
Efter dagens tjans med at hjælpe de yngste elever over vejen, gik vi ind i varmen, hvor der ventede varm kakao, lidt sødt og en flot tale fra Nordsjællands Politi.

Tak til vores gode skolepatrulje!

01-02-2019 TW

Forrige 10