• Fredensborg Skole

771Nyheder 3 Nyt fra...

Valgholdet i Kiel

Nyhed billede
Elever fra 8.klasse har været i Kiel, hvor de har besøgt deres pennevenner fra Max-Planck-Schule i Tyskland.
Forud for besøget har eleverne skrevet sammen på engelsk, og d. 31.10.18 skulle de så mødes for første gang. Der blev holdt velkomst-party for eleverne med tysk buffet og power point præsentationer. Efter kort tid var der godt gang i snakken.
Dagen efter var vores elever med i undervisningen, hvor de tyske elever til danskernes store overraskelse skulle rejse sig, når en lærer kom ind i klassen. Ligeledes bemærkede vores elever, at man kaldte de tyske lærere ved deres efternavn.
Så var der besøg i Hamburg, hvor vi så den flotte nybyggede koncertsal, ElbPhilharmonie og derefter besøgte Hamburg Dungeon med gys og uhygge.
Sidste dag var der sigthseeing i Kiel med tid til frokost og shopping.
Alt i alt et dejligt besøg med mange oplevelser. Nu glæder vi os til genbesøget til marts.
/Helle Nørgaard, lærer på Kielprojektet

27-11-2018 TW